Om oss

Senja Holiday Apartments av Senjarent har tilbudt feriehus i Senja de siste syv årene. Teamet vårt kjenner og elsker øya Senja, og vi er her for å sikre at du får mest mulig ut av tiden din her. Vi har etablert partnerskap med anerkjente lokale turoperatører for reisende som er interessert i turer, aktiviteter, verksteder, leieutstyr og guidede opplevelser. Kontakt oss for mer informasjon om aktiviteter som tilbys av våre lokale partnere.

Våre ferieboliger ligger på tvers av tre idylliske steder på Senja: Skaland, Stonglandseidet og Vangsvik. Du kan velge å bo på det ene stedet eller planlegge en langsom biltur rundt øya og tilbringe noen netter med oss ​​på hvert pittoreske sted. For avanserte skiturister kan vi foreslå å betrakte Skaland som din baseleir, ettersom de fleste av de berømte fjelltoppene ligger langs den naturskjønne ruten mot nordvestkysten.

Informationen

Gulvvarme, oppvarming og varmt vann er tilgjengelig ved ankomst.

Leiligheten er effektivt ventilert med et miljøvennlig ventilasjonssystem som resirkulerer varmen. Hjelp oss med å redusere energiforbruket ved å holde åpne dører og vinduer til et minimum.

Vaskemaskin og oppvaskmaskin er klar til bruk. Når du reiser med barn, må du holde vaskemidler borte fra barn. Vaskemidler er grunnleggende forsyninger som er merket med kryssskiltet "Irriterende" på badet, på kjøkkenet og i servicelokalet.

Et førstehjelpsutstyr er inkludert. Vær oppmerksom på skiltet i inngangsrommet.

Brannsikring inkluderer en brannslange på badet, en brannslukningsapparat i inngangsrommet og røykvarslere i alle rom i huset. Gjør deg kjent med plasseringen din og bruksanvisningen.

Hvis platetoppen og stekeovnen på kjøkkenet ikke fungerer med en gang, kan dette ha å gjøre med ekstra brannsikring. Plasser brannbeskyttelsesanordningen rett under viften ved siden av veggen over komfyren. Prøv å trykke på knappen for å aktivere den. Da skal komfyren fungere.

Husregler

Ingen sko i huset utover flislagt gulv i inngangsrommet.

I kraftig snø er en gratis spade tilgjengelig for å gi deg tilgang til huset.

Bruk stearinlys på passende holdere og varmebestandige overflater, og la aldri et stearinlys være uten tilsyn i huset.

Hold musikken relativt stille.

Lås døren og la nøklene ligge i safe etter å ha sjekket ut. Hvis nøkkelen går tapt eller ikke returneres, kan et tilleggsgebyr på 3600 kroner påløpe.